Drogi Użytkowniku AdBlocka/uBlocka:
Aby poprawnie wyświetlać treść naszej strony, wyłącz AdBlocka/uBlocka lub dodaj wyjątek dla naszej domeny.

O firmie

Pro Media

Kategorie:
Pro Media to bezpośredni importer i producent ceramiki reklamowej. Proponujemy sprawdzoną formę kreowania wizerunku firmy. Nasza firma istnieje już na rynku od 2002 roku. Zdobyte w tym czasie doświadczenie wyróżnia naszą firmę jako jedną z liderów w branży reklamowej. Pro Media to także dynamiczny, prężnie działający i rozwijający się zespół osoby z dużym doświadczeniem w branży reklamowej. Lata pracy wyuczyły nas perfekcyjności w podejmowaniu każdego przedsięwzięcia, co rzutuje na najwyższą jakość naszych usług. Zawsze staramy się dopasować do stawianych przez Państwa wymagań i sprostać każdemu powierzonemu zadaniu.
Fakt, że współpracuje z nami ponad 1000 kontrahentów potwierdza tylko naszą wiarygodność jako godnego partnera biznesowego. Zaufali nam między innymi: Bayer Sp. z o. o., AmRest Sp. z o. o., Link 4, Big Star, Sap, Dialog telecom, ING Bank, Imperial Cinepix, i wielu innych.